Om oss

Byggbyrån Stockholm AB är ett ungt och nyetablerat företag startat 2018. Företaget ägs och drivs av mig Henry Sandblom som efter 10 år i branschen valt att starta mitt eget byggföretag. Sedan 2008 har jag arbetat som snickare men kärleken till yrket väcktes redan i morfars snickarverkstad.

Varför Byggbyrån Stockholm?

Visionen med Byggbyrån Stockholm är att finnas till för dig som kund. Omtanke, kvalitet och kreativitet är ledorden som genomsyrar hela verksamheten. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med oss som din byggare. Professionellt bemötande mot både kunder och medarbetare är någonting vi värdesätter högt och ordning och reda är en grundläggande förutsättning för att kunna utföra ett gott arbete.

En öppen och nära dialog med våra kunder har vi gärna, allt för att kunna bemöta de behov och önskemål som finns på bästa sätt. Vi tycker det är viktigt att bägge parter ska känna sig nöjda även under resans gång. Detta sammantaget tror vi är receptet på en produkt av bästa möjliga kvalitet.

Vi står för:

Omtanke- En byggnation kan kosta mycket tid, pengar och energi. I denna process är vi en stabil partner genom hela ditt projekt.

Kvalitet- Att göra medvetna och genomtänkta materialval är av högsta vikt för ett bra och hållbart resultat som varar i många år.

Kreativitet- Med ett kreativt synsätt och en lagom dos fantasi hittar vi lösningar på de mest kluriga uppdragen.

IMG_7992

” Vem som helst kan slå i en spik, frågan är bara vart ”